Jubileum 2012

In 2012 vinden  er diverse activiteiten plaats vanwege het feit dat het Johanneskoor  20 jaar bestaat.

Er is een jubileumcommissie samengesteld die bestaat uit 3 leden van het eerste uur:

José ter Brugge, Annerieke Sterk en Henk Daniël (bijna vanaf het begin). Hilda van Leijen (ook lid vanaf het begin)  is als vierde het contact naar het bestuur.

Er was  een speciale bijeenkomst op zaterdag 27 oktober. In de middag hebben we 2 uur lang bos opgeschoond bij de Buunderkamp, Wolfheze. Dat heeft daar veel licht en lucht gebracht.

Vervolgens hebben we tegen vijven een bezoek gebracht aan de prachtige, nieuwgebouwde schaapskooi op de Noord Ginkel. Met vertoning van bijzondere staaltjes van de kunde van de herder met zijn hond.

Ter afsluiting van het feestjaar is er oecumenische dienst op 20 januari 2013 om 10.30 uur in de Johannes de Doperkerk, mede in het kader van de Gebedsweek voor de Eenheid der kerken.